Kunnanhallitus, kokous 25.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 96 Kokouksen järjestäytyminen

Perustelut

Kuntalain 103 §:n mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Puheenjohtajan tehtävänä on todeta kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Kunnanhallitus valitsee keskuudestaan pöytäkirjantarkastajat. 

Kunnanhallituksen kokouksen pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävillä kunnan verkkosivuille (www.enontekio.fi) viimeistään kaksi arkipäivää kokouksen päättymisen jälkeen, klo 15 alkaen.

Ehdotus

Kunnanhallituksen puheenjohtaja toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kunnanhallitus päättää valita pöytäkirjantarkastajiksi kaksi kunnanhallituksen jäsentä tarkastamaan kokouksen pöytäkirja viimeistään nähtävilläpitopäivänä klo 14.00 mennessä.

Edelleen kunnanhallitus päättää hyväksyä tämän kokouksen työjärjestyksen.

Päätös

Puheenjohtaja avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon. Paikalla oli 4 jäsentä ja 3 varajäsentä. Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Pekka Tjäderhane ja Tytti Valkeapää.

Kunnanhallitus päätti yksimielisesti lisätä työjärjestykseen lisäpykälän "otto-oikeuden käyttäminen elinvoimalautakunnan 18.4.2023 päätökseen § 20". 

Kokouskäsittely

Tämän pykälän käsittelyn jälkeen  klo 12:05 -12:52 rakennuttajakonsultti Jukka Leskinen Welado Oy:stä sekä pääsuunnittelija Janne Ijäs Arkkitehtipalvelut Oy:stä esittelevät Hetan hoivayksikön arkkitehtisuunnitelman ja KVR-tarjousasiakirjat.  Esittelyssä oli mukana myös tekninen johtaja Kimmo Lämsä.


Muutoksenhaku

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee kuntalain 136 §:n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa; työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista; tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä.