Kunnanhallitus, kokous 7.5.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 78 Yritys- ja kehittämisasiantuntijan rekrytointi

ENODno-2024-156

Valmistelija

  • Marja-Riitta Aalto, hallintojohtaja, marja-riitta.aalto@enontekio.fi

Perustelut

Yritys- ja kehittämisasiantuntijan virka on ollut haettavana 10.4 - 30.4.2024 välisen ajan. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekry-palvelussa, TE-toimiston sivuilla, kunnan nettisivuilla, sekä Duunitori-palvelussa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja monipuolinen yritys- ja elinkeinotoiminnan asiantuntemus. Valittavalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä pitkäjänteiseen kehittämiseen, erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa. Ruotsin ja / tai norjankielen taito katsotaan eduksi virassa. Saamenkielen taito katsotaan erityiseksi ansioksi.

Määräaikaan mennessä yritys- ja kehittämisasiantuntijan virkaa on hakenut 14 henkilöä. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Marja-Riitta Aalto, hallintojohtaja, marja-riitta.aalto@enontekio.fi

Kunnanhallitus päättää, että yritys- ja kehittämisasiantuntijan virkaa hakeneista haastatteluun kutsutaan seuraavat henkilöt: *********, *********, *********, ********* ********* ja *********

Haastatteluryhmänä toimii kunnanhallituksen puheenjohtajisto, valtuuston puheenjohtajisto, elinvoimalautakunnan puheenjohtaja ja hallintojohtaja. Haastattelut pidetään 5.6.2024, varapäivä 6.6.2024.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin. 

Kokouksessa pidettiin tauko tämän asian käsittelyn jälkeen klo 14:47-14:58. Tauon jälkeen puheenjohtaja totesi, että paikalla ovat samat henkilöt kuin ennen taukoa.

Esteellisyys

  • Tytti Valkeapää

Kokouskäsittely

Tytti Valkeapää ilmoitti olevansa esteellinen tämän pykälän käsittelyyn (hallintolaki 28.1 § 4 kohta) ja poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi. 

Tiedoksi

hakijat

Muutoksenhaku

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee kuntalain 136 §:n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa; työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista; tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä.