Kunnanhallitus, kokous 7.5.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 76 Työpäällikön viran auki julistaminen

ENODno-2024-153

Valmistelija

  • Marja-Riitta Aalto, hallintojohtaja, marja-riitta.aalto@enontekio.fi

Perustelut

Selostus

Ma. rakennuttamispäällikkö eli työpäällikkö on irtisanoutunut virastaan 23.4.2024. Virkasuhde päättyy 7.5.2024. Suurin rakennusinvestointien vuoksi on tärkeää laittaa virka hakuun mahdollisimman pian.

Hallintosäännön 43.2 §:n mukaan kunnanhallitus valitsee toimialavastaavat.

Ehdotus

Esittelijä

  • Marja-Riitta Aalto, hallintojohtaja, marja-riitta.aalto@enontekio.fi

Kunnanhallitus julistaa työpäällikön viran haettavaksi. 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on MRA 4.3 § mukainen tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai 108 § siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus. Lisäksi hakijalla tulee olla esimieskokemusta sekä riittävästi kokemusta rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. 

Tehtävä edellyttää vähintään b-luokan ajokorttia ja tarvittaessa oman auton käyttömahdollisuutta sekä kykyä liikkua ja tulla toimeen itsenäisesti maastossa, niin kesällä kuin talvellakin. Tehtävässä tarvitaan yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä suullista ja kirjallista esitystaitoa. 

Eduksi luemme osaamisen julkisista hankinnoista sekä kokemuksen kunnallisesta päätöksenteosta. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan tulee ennen valinnan vahvistamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Päätös

Ehdotus hyväksyttiin.

Tiedoksi

tekninen johtaja, henkilöstöhallinto, elinvoimalautakunta

Muutoksenhaku

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee kuntalain 136 §:n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa; työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista; tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä.