Kunnanhallitus, kokous 7.5.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 89 Kunnanhallituksen jäsenten ja valtuuston puheenjohtajiston esille ottamat asiat

Perustelut

Kunnanhallituksen jäsenet ja valtuuston puheenjohtajisto voivat keskustella kunnanjohtajan kanssa ajankohtaisista asioista.

Ehdotus

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Merkittiin tiedoksi.

Kokouskäsittely

Juha-Pekka Mäntyvaara tiedusteli mihin Luppokodin alta kaivetuttu maa urheilukentän vierestä siirretään?

Elli-Maria Kultima toi esille saamansa yhteydenotot Karesuvannon monitoimitalon suunnittelusta. Elli-Maria Kultima kysyi, milloin luottamusmiehet pääsevät tutustumaan Luppokotiin. Puheenjohtaja kertoi, että koko valtuusto pääse tutustumaan työmaahan elo-syyskuussa 2024.

Jarmo Näkkäläjärvi kysyi, koska ylimääräinen kunnanhallituksen kokous kunnanjohtajan valintaan pidetään? Sovittiin, että se on 20.5. klo 12.

Juha-Pekka Mäntyvaara kertoi Koy Enontekiön kunnan asuntojen ajankohtaisista asioista. Toimitusjohtajana aloittaa ********* 1.6.2024. Jarmo Näkkäläjärvi ilmoitti olevansa esteellinen KOY Enontekiön kunnan asuntojen asiassa (hallintolaki 28.1 § kohta 4) ja poistui kokouksesta ajankohtaiskatsauksen ajaksi. 

Helinä Hautamäki kertoi Enontekiön Liikekiinteistöt Oy:n ajankohtaisista asioista.


Muutoksenhaku

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee kuntalain 136 §:n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa; työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista; tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä.