Kunnanhallitus, kokous 28.3.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 80 Hallintopalvelusihteerin toimen täyttäminen

ENODno-2023-112

Valmistelija

  • Marja-Riitta Lukkari, hallintojohtaja, marja-riitta.lukkari@enontekio.fi

Perustelut

Selostus

Hallintopalvelusihteerin tehtävä on ollut haettavana  3.3.-21.3.2023 välisen ajan. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekry-palvelussa, TE-toimiston sivuilla ja kunnan nettisivuilla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto. Tehtävässä edellytetään yleisesti käytössä olevien toimisto-ohjelmien hallintaa, järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta työssä sekä erinomaisia yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Aikaisempaa työkokemusta hallinnollisista tehtävistä arvostetaan. Saamenkielen taito katsotaan hakijalle erityiseksi ansioksi.

Toimen hakuaika päättyi 21.3.2023 klo 15:45. Hakuaikana hakemuksia toimeen tuli 7 kappaletta. Yhdellä hakijoista ei ollut tehtävään vaadittua kelpoisuutta.

Ehdotus

Esittelijä

  • Samuli Mikkola, kunnanjohtaja, samuli.mikkola@enontekio.fi

Kunnanhallitus valitsee haastateltavaksi *********, ********* ja *********.

Haastatteluryhmänä toimii kunnanjohtaja, hallintojohtaja ja kunnanhallituksen puheenjohtaja.

Tämä pykälä tarkastetaan kokouksessa.

Päätös

Kunnanhallitus valitsee haastateltavaksi *********, ********* ja *********.

Haastatteluryhmänä toimii kunnanhallituksen puheenjohtajisto, hallintojohtaja ja kunnanjohtaja.

Tämä pykälä tarkastettiin kokouksessa.

Esteellisyys

  • Sari Norrgård, Jarmo Näkkäläjärvi

Kokouskäsittely

Jarmo Näkkäläjärvi ilmoitti olevansa esteellinen asian käsittelyyn (hallintolaki 28.1 § kohta 1) ja poistui kokouksesta ennen tämän asian käsittelyä klo 13:55.

Sari Norrgård ilmoitti olevansa esteellinen asian käsittelyyn (hallintolaki 28.1 § kohta 4) ja poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi.

Elli-Maria Kultima ehdotti, että haastatteluryhmä on laajempi. Helinä Hautamäki kannatti Elli-Maria Kultiman ehdotusta. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti, että haastatteluryhmään valitaan kunnanhallituksen puheenjohtajisto, hallintojohtaja ja kunnanjohtaja.

Tiedoksi

hakijat

Muutoksenhaku

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee kuntalain 136 §:n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa; työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista; tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä.