Kunnanhallitus, kokous 28.3.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 78 Tehtävänimikkeen muutos: ICT-vastaava

ENODno-2023-102

Valmistelija

  • Marja-Riitta Lukkari, hallintojohtaja, marja-riitta.lukkari@enontekio.fi

Perustelut

Enontekiön kunnan hallintosäännön 39 § mukaan kunnanhallitus päättää virkojen perustamisesta, viran tehtävistä, viran kelpoisuusehdoista ja hinnoittelukohdasta sekä viran lakkauttamisesta sekä virkanimikkeen muuttamisesta. Lautakunnat tekevät esitykset kunnanhallitukselle em. asioissa oman toimialansa osalta lukuun ottamatta toimialajohtajia ja toimialan vastaavia, joista päättää kunnanhallitus.

Toistaiseksi voimassa olevan työsopimussuhteen (toimen) perustamisesta ja sen lakkauttamisesta sekä asetettavista kelpoisuusvaatimuksista päättää kunnanhallitus ao. toimielimen esityksen pohjalta.

Kunnanhallituksen alaisen ATK-vastaavan tehtävänimikettä on tarve päivittää. ATK-vastaava vastaa Enontekiön kunnan ICT-järjestelmien ylläpidosta ja suunnittelusta sekä tietoturvasta. Tehtävään soveltuvampi nimike on ICT-vastaava. ATK-vastaava on suhtautunut myönteisesti nimikemuutokseen.

Ehdotus

Esittelijä

  • Samuli Mikkola, kunnanjohtaja, samuli.mikkola@enontekio.fi

Kunnanhallitus päättää muuttaa ATK-vastaavan tehtävänimikkeen ICT-vastaavaksi 1.4.2023 alkaen.

Tämä pykälä tarkastetaan kokouksessa.

Päätös

Ehdotuksen mukaan.

Tämä pykälä tarkastettiin kokouksessa.

Tiedoksi

ATK-vastaava, palkkahallinto

Muutoksenhaku

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee kuntalain 136 §:n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa; työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista; tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä.