Kunnanhallitus, kokous 28.3.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 87 Tilinpäätös 2022/kunnanhallituksen alaiset toimialat

ENODno-2023-89

Valmistelija

  • Marja-Riitta Lukkari, hallintojohtaja, marja-riitta.lukkari@enontekio.fi

Perustelut

Talousarvion täytäntöönpano-ohjeen mukaan lautakunta seuraa niiden toimialojen talouden ja toiminnan toteutumista, jotka kuuluvat sen alaisuuteen. Koko kunnan taloutta ja hallintoa valvoo kunnanhallitus.

Oheismateriaalissa kunnanhallituksen alaisten toimialojen tuloskortit. Perus- ja ympäristöterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja pelastustoimen osalta esitetty vain tehtävät ja talous. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Samuli Mikkola, kunnanjohtaja, samuli.mikkola@enontekio.fi

Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi alaisuuteensa kuuluvien toimialojen talousarviovuoden 2022 talouden ja toiminnan tavoitteiden toteutumisen. 

Päätös

Merkittiin tiedoksi.

Esteellisyys

  • Sari Norrgård

Kokouskäsittely

Ennen tämän asian käsittelyä kokouksesssa pidettiin tauko klo 14:40-:15:00. Tauon jälkeen paikalla samat henkilöt kuin ennen taukoa.

Sari Norrgård ilmoitti olevansa esteellinen asian käsittelyyn (hallintolaki 28.1 § kohta 4) ja poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi.

Kehittämisen ja elinvoiman tuloskorttia täydennettiin kokouksessa Muoniolta saaduilla maaseututilastoilla (kohta 2.2)


Muutoksenhaku

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee kuntalain 136 §:n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa; työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista; tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä.