Kunnanhallitus, kokous 28.5.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 109 Kunnanhallituksen nimeämien toimielin- ja kokousedustajien suulliset raportit kokouksista

Perustelut

Selostus
Kunnanhallituksen nimeämien toimielin- ja kokousedustajat antavat suulliset raportit kokouksista.

Ehdotus

Merkitään tiedoksi.

Päätös

Merkittiin tiedoksi.

Kokouskäsittely

Janne Näkkäläjärvi: Pöyrisjärven erämaa-alueen hoito- ja käyttösuunnittelu - yhteistyöryhmän 2. kokous 25.4.2024 luonnostelua erämaa-alueen keskeisistä arvoista, keskustelua mahdollisista uhkista sekä suunnitelman päämääristä. Aiheita, josta keskusteltiin mm. ilmastonmuutos, luontotyypit, palsat, alueen maankäyttö, vesistöjen tila, reitistö ja niiden kunto ja kunnostamistarpeet. Touko-kesäkuussa järjestetään kaksi yleisötilaisuutta Pöyrisjärven hoito- ja käyttösuunnitteluun liittyen: - Peltovuoman kylätalolla maanantaina 20.5. kello 17-19 - Hetassa Tunturi-Lapin luontokeskuksessa tiistaina 4.6. kello 17-19

Elli-Maria Kultima: Poliisin neuvottelukunnan kokous. Toistaiseksi Enontekiölle ei ole odotettavissa omaa poliisia. Toimipiste säilyy Enontekiöllä. 

Jarmo Näkkäläjärvi: Tunturi-Lapin ympäristöterveydenhuollon uusien terveystarkastajien toimitilojen avajaiset Kittilässä 24.5.2024.


Muutoksenhaku

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee kuntalain 136 §:n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa; työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista; tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä.