Hyvinvointilautakunta, kokous 23.5.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 38 Työllisyyskoordinaattorin viran täyttäminen

ENODno-2024-182

Valmistelija

  • Sarita Helttunen, vt. sivistysjohtaja, sarita.helttunen@enontekio.fi

Perustelut

Kunnanhallitus päätti kokouksessaan 7.5.2024 § 81 perustaa työllisyyskoordinaattorin toistaiseksi voimassaolevan viran ja julistaa sen avoimeksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltava korkeakoulututkinto, työkokemusta vastaavista tehtävistä ja yhteistyön koordinoinnista. Valittavalta edellytetään oma- aloitteista, kehittävää ja tuloksellista työotetta, ratkaisukeskeistä ja myönteistä asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Saamen kielen taito katsotaan hakijalle erityiseksi ansioksi.

Virkaan valittavan on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Ehdotus

Esittelijä

  • Sarita Helttunen, vt. sivistysjohtaja, sarita.helttunen@enontekio.fi

Hyvinvointilautakunta valtuuttaa vt. sivistysjohtajan käynnistämään työllisyyskoordinaattorin viran täyttämisen 1.8.2024 alkaen ja valitsee haastatteluryhmän haastattelemaan virkaa hakeneet.

Tämä pykälä tarkastetaan kokouksessa.

 

vt. sivistyjohtajan muutettu päätösehdotus

Hyvinvointilautakunta käynnistää työllisyyskoordinaattorin viran täyttämisen 1.8.2024 alkaen. Hyvinvointilautakunta valitsee haastatteluryhmäksi sivistysjohtajan ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtajan. Edelleen hyvinvointilautakunta valtuuttaa haastatteluryhmän valitsemaan haastateltavat virkaa hakeneista sekä suorittamaan haastattelut. Hyvinvointilautakunta valtuuttaa haastatteluryhmän jatkamaan hakuaikaa tarvittaessa.

Tämä pykälä tarkastetaan kokouksessa.

Päätös

Muutetun päätösehdotuksen mukaan.

 

Pykälä tarkastettiin kokouksessa.

Tiedoksi

kunnahallitus