Elinvoimalautakunta, kokous 23.5.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 28 Karesuvannon koulun rakennuttajakonsultin tarjouspyyntöasiakirjojen hyväksyminen

ENODno-2023-173

Valmistelija

  • Kimmo Lämsä, tekninen johtaja, kimmo.lamsa@enontekio.fi

Perustelut

Karesuvannon vanhat 1950-luvulla rakennetut koulurakennukset joutuivat sisäilmaongelmien johdosta osin tai kokonaan käyttökieltoon vuoden 2021 aikana. Uusi väistötilana toimiva rakennus valmistui käyttöön syyslukukaudeksi 2022. Rakennuksessa toimii esi- ja perusopetus (vuosiluokat 1-6) ja varhaiskasvatus (perhepäivähoito) sekä em. tukipalvelut (ruoka- ja puhtauspalvelut). Jatkuvan sisäilman seurannan alaisessa vanhassa B-rakennuksessa, lyhytaikaisessa käytössä voidaan rajoitetusti toimia mm. liikuntasalissa ja sinne siirretyissä teknisen työntiloissa.

Enontekiön kunta on varannut investointiohjelmaan vuodelle 2023 100 000€, kohteen rakennuttamis- ja suunnittelutöiden aloittamiseksi. Kokouksessa esiteltävissä kohteen rakennuttamiskonsultin tarjouspyyntöasiakirjoissa kuvataan hanke.

Ehdotus

Esittelijä

  • Kimmo Lämsä, tekninen johtaja, kimmo.lamsa@enontekio.fi

Elinvoimalautakunta hyväksyy oheismateriaalin mukaiset Karesuvannon koulun (monitoimitalon) rakennuttamis- ja valvontatarjouspyyntöasiakirjat sekä valtuuttaa teknisen johtajan:

- Tekemään niihin tarvittavat teknisluonteiset muutokset

- Kilpailuttamaan hankeen

- Tekemään hankintapäätöksen

Kohde on investointiohjelmassa: Karesuvannon koulu

Tämä pykälä tarkastetaan kokouksessa.

Päätös

Elinvoimalautakunta päätti ehdotuksen mukaan.

Tämä pykälä tarkastettiin kokouksessa.


Muutoksenhaku

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee kuntalain 136 §:n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa; työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista; tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä.