Hyvinvointilautakunta, kokous 20.4.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 42 Opetussuunnitelman muutokset 1.8.2023 alkaen / Enontekiön Erälukio

ENODno-2023-94

Valmistelija

  • Riitta Peltovuoma, hallinnollinen rehtori, riitta.peltovuoma@enontekio.fi

Perustelut

Opetushallitus on antanut määräyksen (OPH-4610-2022) velvoittavana noudatettava Lukion opetussuunnitelman perusteiden 2019 muuttamisesta. Muutokset koskevat opetussuunnitelman perusteiden lukuja 1.2., 4.3. ja 4.4. Muutokset on otettava käyttöön viimeistään 1.8.2023. Samalla määräyksellä tulee ottaa käyttöön myös uusi opiskeluhuoltosuunnitelma.

Oheismateriaalina ovat Muutosmääräys OPH-4610-2022 ja sen liite sekä Erälukion opetussuunnitelma, johon muutokset on tehty.

Opetushenkilökunnalta, Lapin hyvinvointialueen terveys- ja sosiaalipuolen Enontekiön kunnassa työskenteleviltä opiskeluhuollon henkilöstöltä, Enontekiön Erälukion opiskelijakunnalta, huoltajilta sekä nuorisotoimen edustajilta on pyydetty lausunnot muutoksista.

Ehdotus

Esittelijä

  • Riitta Peltovuoma, hallinnollinen rehtori, riitta.peltovuoma@enontekio.fi

Hyvinvointilautakunta hyväksyy Enontekiön Erälukion opetussuunnitelmaan tehdyt muutokset siten, että muutettu opetussuunnitelma otetaan käyttöön 1.8.2023.

Päätös

Ehdotuksen mukaan.


Muutoksenhaku

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee kuntalain 136 §:n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa; työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista; tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä.