Elinvoimalautakunta, kokous 21.3.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 13 Talousarvio 2023/Kehittämisen ja elinvoiman käyttösuunnitelma ja vastuuviranhaltijat

ENODno-2022-298

Valmistelija

  • Marja-Riitta Lukkari, hallintojohtaja, marja-riitta.lukkari@enontekio.fi

Perustelut

Kunnanvaltuusto hyväksyi kokouksessaan 14.12.2022/20.12.2022 § 84 vuosien 2023-2025 talousarvion ja -suunnitelman.

Hallintosäännön (1.3.2023) 63 §:n mukaiseti kunnanhallitus ja lautakunnat hyväksyvät talousarvioon perustuvan käyttösuunnitelmansa tammikuun 31. päivään mennessä. Toimielin voi siirtää käyttösuunnitelman hyväksymistä koskevaa toimivaltaa alaiselleen viranhaltijalle. Kunnanhallitus voi talousarvion käsittelyn jälkeen hyväksyä erilliset talousarvion täytäntöönpano-ohjeet.

Käyttösuunnitelman vahvistamisen yhteydessä lautakunnat jakavat toimialalleen myönnetyn mää-rärahan alaisilleen tulosyksiköille ja nimeävät niistä vastaavat viranhaltijat sekä heille varahenkilön tai varahenkilöitä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Samuli Mikkola, kunnanjohtaja, samuli.mikkola@enontekio.fi

Elinvoimalautakunta päättää vahvistaa kunnanvaltuustossa hyväksytyn raamin mukaisen vuoden 2023 käyttösuunnitelman ja investointisuunnitelman vastuuviranhaltijoineen kehittäminen ja elinvoima -toimialalle oheismateriaalin mukaisesti.

Päätös

Ehdotuksen mukaan.


Muutoksenhaku

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee kuntalain 136 §:n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa; työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista; tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä.