Hyvinvointilautakunta, kokous 26.1.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 5 Koulukuljetus 2023, Hetan koulukeskus - Palojoensuu

ENODno-2023-18

Valmistelija

  • Riitta Peltovuoma, hallinnollinen rehtori, riitta.peltovuoma@enontekio.fi

Perustelut

Yhden oppilaan kuljetustarve tammikuun alusta (9.1.2023 alkaen) iltapäivisin kolmena päivänä viikossa, julkisen vuoron (Eskelisen Lapin Linjat) vaihdettua aikatauluaan kuljetuksiin sopimattomaksi. 

Iltapäiväkuljetus kilpailutettiin sähköpostilla 4.1.-9.1.2023. Tarjouskilpailun aikana ei saatu yhtään tarjousta. Tarjouskilpailun jälkeen hallinnollinen rehtori sai kuitenkin kuljetusyrittäjältä tarjouksen.

Hallinnollinen rehtori tekee väliaikaisen päätöksen koulukuljetuksesta siihen asti kunnes hyvinvointilautakunta voi tehdä asiasta päätöksen.

Enontekiön kunnan hallintosäännön 69 §:n mukaisesti hallinnollisella rehtorilla on oikeus suorittaa hankinta 10 000 € asti. Kokonaishakinta tälle kujetusreitille on yli 10 000 €.

 

 

 

 

Ehdotus

Esittelijä

  • Riitta Peltovuoma, hallinnollinen rehtori, riitta.peltovuoma@enontekio.fi

Hyvinvointilautakunta hyväksyy kuljetusyrittäjä Käsivarren Kuljetus/Joni Kotavuopio tarjouksen hoitaa Hetan koulukeskus-Palojoensuu koulukuljetuksen iltapäivisin kolme kertaa viikossa ajalla 27.1.-3.6.2023 hintaan 230€/kuljetus alv 0%.

Tämä pykälä tarkastetaan kokouksessa.

Päätös

Ehdotuksen mukaan.

Pykälä tarkastettiin kokouksessa.

Tiedoksi

kuljetusyrittäjä

Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusohje
HANKINTALAIN 15 §:N MUKAISISSA, KANSALLISET KYNNYSARVOT ALITTAVISSA HANKINNOISSA

Kansallisen kynnysarvon alittavissa hankinnoissa tehtyyn kunnan viranomaisen (hankintayksikkö) päätökseen tai muuhun hankintamenettelyssä annettuun ratkaisuun tyytymätön voi tehdä hankintayksikölle hankintalain 81 §:ssä tarkoitetun vaatimuksen hankintaoikaisusta tai kuntalain 89 §:ssä tarkoitetun oikaisuvaatimuksen. Oikaisua koskevan vaatimuksen voi tehdä tarjouskilpailuun osallistunut tarjoaja tai osallistumishakemuksen tehnyt ehdokas eli se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen). Kuntalain mukaisen oikaisuvaatimuksen voi lisäksi tehdä kunnan jäsen.

Määräaika oikaisua koskevien vaatimusten tekemiselle:

Oikaisua on vaadittava 14 päivän kuluessa siitä, kun oikaisuvaatimuksen tekijä on saanut tiedon hankintayksikön päätöksestä tai muusta hankintamenettelyssä tehdystä ratkaisusta.

Asianosaisen katsotaan saaneen hankintapäätöksen oheisasiakirjoineen tiedoksi sähköistä tiedoksiantoa käytettäessä sinä päivänä, jolloin päätöksen oheisasiakirjoineen sisältävä sähköinen viesti on vastaanottajan käytettävissä tämän vastaanottolaitteessa siten, että viestiä voidaan käsitellä. Tällaisena ajankohtana pidetään viestin lähettämispäivää, jollei asiassa esitetä luotettavaa selvitystä tietoliikenneyhteyksien toimimattomuudesta tai vastaavasta muusta seikasta, jonka johdosta sähköinen viesti on saapunut vastaanottajalle myöhemmin.

Jos tiedoksianto toimitetaan postitse kirjeellä vastaanottajalle, vastaanottajan katsotaan saaneen asiasta tiedon seitsemäntenä päivänä sen lähettämisestä, jollei tiedoksiannon näytetä tapahtuneen myöhemmin.

Käytettäessä todisteellista tiedoksiantotapaa, tiedoksianto katsotaan tapahtuneeksi saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana.

Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi.

Hankintaoikaisun ja oikaisuvaatimuksen sisältö:

Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimukset perusteineen. Valitukseen on merkittävä oikaisua vaativan ja kirjelmän laatijan nimi sekä tarvittavat yhteystiedot asian hoitamiseksi.

Hankintaoikaisuun on liitettävä asiakirjat, joihin vaatimuksen tekijä vetoaa, jolleivät ne jo ole hankintayksikön hallussa.

Toimitusosoite:

Oikaisuvaatimuksen toimitusosoite

Enontekiön kunta
Hyvinvointilautakunta
Ounastie 165
99400 ENONTEKIÖ
kirjaamo@enontekio.fi