§ 2 Lisätehtävästä maksettava korvaus/*********

Lataa 

ENODno-2024-111

Päätöspäivämäärä

19.3.2024

Päätöksen tekijä

Kunnanjohtaja

Päätöksen peruste

Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen, KVTES II luvun 9 § 1 mom. kohdan lisätehtävä ja -vastuu mukaisesti viranhaltijalle tai työntekijälle voidaan määrätä hänen tavanomaisten tehtäviensä lisäksi lisätehtäviä ja -vastuita, mikä osaltaan vaikuttaa tehtävien vaativuuteen ja sitä kautta tehtäväkohtaisen palkan määrään.

Rakennuttamispäällikön tehtävään on lisätty osavastuita seuraavista yritys- ja kehittämisasiantuntijan tehtäväkokonaisuuksista: elinvoiman ja kehittämisen toimialaan liittyvien asioiden valmistelu ja esittely elinvoimalautakuntaan. Rakennuttamispäällikön kokonaispalkassa ei ole huomioitu edellä mainittuja lisätehtäviä. Kyseessä on määräaikainen lisätehtävä, josta maksettavan korvauksen suuruus voidaan arvioida olevan 150 euroa kuukaudessa 24.10.2023 lukien.

Kyseisessä yritys- ja kehittämisasiantuntijan osasijaisuudessa hoidetaan rakennuttamispäällikön virkaan kuulumattomia tehtäviä, jolloin tehtävien vaativuudenarviointijärjestelmän sekä kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen perusteella lisätehtävistä voidaan maksaa korvaus.

Kuvaus

Yritys- ja kehittämisasiantuntijan virkasuhde on päättynyt 23.10.2023 eikä virkaa ole laitettu avoimeksi. Rakennuttamispäällikkö ********* toimii elinvoimalautakunnan esittelijänä kunnes lautakuntaa nimetään uusi viranhaltija esittelijäksi.

Päätös

Päätän, että rakennuttamispäällikkö ********* maksetaan 150 euroa kuukaudessa 24.10.2023 lukien siihen saakka, kunnes lisätehtävien hoitaminen päättyy.

Allekirjoitus

Petri Härkönen, kunnanjohtaja

Organisaatiotieto

Enontekiön kunta