Hyvinvointilautakunta, kokous 25.1.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 3 Perusopetuksen ja lukion yht. äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin viran haettavaksi julistaminen ja haastatteluryhmän valinta

ENODno-2024-11

Valmistelija

  • Riitta Peltovuoma, hallinnollinen rehtori, riitta.peltovuoma@enontekio.fi

Perustelut

Hetan yhtenäisen peruskoulun ja Enontekiön Erälukion yhteinen äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin virka on täyttämättä 1.8.2024 alkaen. Enontekiön hallintosäännön mukaisesti Hyvinvointilautakunta valitsee viranhaltijat toistaiseksi oleviin virkoihin. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Riitta Peltovuoma, hallinnollinen rehtori, riitta.peltovuoma@enontekio.fi

Hyvinvointilautakunta valtuuttaa hallinnollisen rehtorin käynnistämään Hetan yhtenäisen peruskoulun ja Enontekiön Erälukion yhteisen äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin viran haun. Hyvinvointilautakunta valitsee haastatteluryhmän.

Päätös

Hyvinvointilautakunta valtuuttaa hallinnollisen rehtorin käynnistämään Hetan yhtenäisen peruskoulun ja Enontekiön Erälukion yhteisen äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin viran haun.

Hyvinvointilautakunta valitsee haastatteluryhmäksi hallinnollisen rehtorin, hyvinvointilautakunnan puheenjohtajan, hyvinvointilautakunnan varapuheenjohtajan ja Hetan peruskoulun apulaisjohtajan.


Muutoksenhaku

Tästä päätöksestä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee kuntalain 136 §:n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa; työ- ja virkaehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista; tai työnjohto- ja valvontaoikeuden käyttämistä.